• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

възможност за създаване на личен Rollmann продукт,
ушит специално по Ваша мярка.

MADE TO MEASURE

Създаен на базата на модел на марката Rollmann и ушит по индивидуални размери и изисквания на клиента, МТМ е ниво, по-високо от това на сезонната колекция.

     При изработването на костюм по мярка, можете да изберете от широк набор от висококачествени платове, сред които и тези на италианските производители: 

      Същевременно, имате възможност да подчертаете личният си стил като добавите ръчен бод, откопчаващи се копчета на ръкавите и копринена подплата.

        Услугата по изработването на Вашият Made to measure костюм започва с консултация. Тук е времето за избор на желаният от Вас дизайн, най-подходящият модел и кройка и елементите, които ще допълнят цялостната визия на продукта. След уточняване на модела и детайлите към него специално подготвен за целта консултант ще взиме Вашите мерки. Костюмите Made to measure се изработват в нашите ателиета, използвайки комбинация от последни технологии и традиционна техника на ушиване, гарантирайки най-добро качество на финалния продукт.

Classic fit

Slim fit

           Срокът за изпълнение на всяка поръчка е 4 седмици. За по-голямо удобство, Rollmann предлага и бърза услуга, при която Вашият костюм ще е готов след седем работни дни. В случай, че времето Ви притиска, можете да се възползвате и от опцията за експресна изработка, при която костюмът Ви ще е готов след само 3 работни дни.

            В Rollmann разбираме, че специалните поводи изискват специално облекло. Именно затова при нас можете да поръчате и своя смокинг или фрак, заедно със съпътстващите ги елементи – елек, пояс, риза и папионка.

            Нещо повече, няма визия, която да е завършена без подходящата риза. При нас можете да поръчате и нея. Тя ще бъде ушита в модел по Ваш избор като към него можете да добавите и своите инициали, правейки я истински персонализирана.

Консултация

безплатно

         Цената на всеки Made to measure продукт е индивидуална. Тя зависи от плата, детайлите и дизайна, които сами сте подбрали.

         За повече информация, поръчки и записвания, моля свържете се с най-близкия магазин на Rollmann в София, Пловдив, Варна, Бургас и Гоце Делчев.